10 år yngre, dagbok

Dag 17
Idag gick jag runt i affärer på lunchen, tänkte hitta någon höstklänning eller kjol. Sen slog det mig att vid vartenda plagg som jag tittade på började jag funder på vad andra skulle tycka. Kan jag verkligen ha så här kort kjol i min ålder? Vad skulle kollegorna tycka om den här? Vad skulle mina klienter säga om jag tog emot klädd så här etc. Men hallå vad korkat! Det är väl min ensak vad jag har på mig för kläder. Så dumt! Är det bara jag som håller på så här? Nu blir det ändring!
Så här blev dagen:
Kosten:
Frukost – Yoghurt med hallon, blåbär och nötter
Lunch – Plocktallrik med kokt ägg, avokado, räkor, paprika, tomat och broccolibuketter
Middag – Kesoplättar med grönkål, rökt lax och crème fraiche, grönsallad
Vin: 0 glas
Träning: löpning i 25 minuter, yoga i 25 minuter
Midjemått: 80

Det här inlägget postades i Antiage, Livet, Matdagbok, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *