Dagens meny

Idag blev det anti age müsli med yoghurt, en skiva linfröbröd med ost och kaffe till frukost. Samma som så många dagar men oj vad gott, och nyttigt, och mättande efter morgonens träning.

 

 


Till lunch gjorde jag kesoplättar med skagenröra, super. Receptet på kesoplättarna kommer från bloggen 56kilo och dom kan varieras i det oändliga. Ett jättebra recept, precis som alla andra recept hon gör. En blogg väl värt ett besök (har sagt det förut men du kanske har glömt bort?!) Sallad till det och en kopp kaffe efteråt.

 

Middag, lammfärsbiffar med grekisk sallad. Inte värdens roligaste eller festligaste mat men blir det för roligt saknar jag vinet för mycket så ikväll fick det bli så här. Och fler kvällar där till. Jag ska ju bryta mina osunda beteenden, hitta en balans och få en bättre samansättning i kroppen och då måste jag låta vinet vara ett tag.Fredags mys! Nu gäller det att släppa alla tankar på smågodis och rödvin och fokusera på målet och hur bra jag kommer sova och hur fräsch jag kommer att känna mig i morgon bitti

Det här inlägget postades i Frukost, Hälsa, Pannkaka/Paj/Pizza/Vofflor, Recept, Viktminskning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *