En god morgon med fantastiska kesoplättar

Idag testade jag att göra kesoplättar stekta i kokosolja, ett recept som jag hittade på bloggen 56kg.se. Himmelskt goda! Jag åt mina med ost och skinka emellan, som en varm macka. Jag kan verkligen rekommendera hennes blogg, goda recept och vackra bilder, riktigt inspirerande.
Nu håller jag mig antagligen mätt till långt efter lunchtid. Passar bra just idag eftersom det är en fullbokad dag med full fart. Och det är ofta så när man startar dagen med något som är proteinrikt och med bra fetter, blodsockret hålls i schack och vi är mätta, nöjda och på bra humör många timmar efter.

Det här inlägget postades i Frukost, Recept och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En god morgon med fantastiska kesoplättar

  1. Pingback: Dagens meny | Kostrådgivare - Blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *